Wij bieden nu ook EMDR-therapie aan voor moeders!

Direct aanmelden!

VISIE

HOE ZIJN WIJ ONTSTAAN?

Een duidelijke visie over het bieden van psychologische en pedagogische hulp. Vanuit dit inzicht is Kinder- en Jeugdpraktijk Een Stap Voor ontstaan. Laagdrempelig contact, korte lijnen, het snel van start kunnen gaan, maatwerk en de anti-hokjes werkwijze staan in deze visie centraal. Dit laatste gaat over de ‘helikopterview’ kunnen behouden over de gehele ontwikkeling van een kind, in plaats van geïsoleerd een diagnose af te vinken. Verder kijken dan je neus lang is, dat is waar kwalitatief sterke hulp in onze ogen om draait.

BASIS- GGZ EN JEUGDHULP

VERGOEDE
HULP

De praktijk is gaandeweg gegroeid tot een deskundig team met daarbij jaarlijks een master staigiare vanuit de Universiteit Leiden. De praktijk heeft voor vijf gemeenten contracten afgesloten in Midden-Holland. Hierdoor kan Een Stap Voor vergoede hulp bieden vanuit de Basis-GGZ en de jeugdhulp. Naast de locatie in Reeuwijk is er inmiddels een tweede locatie aan toegevoegd. In Bodegraven op de Botter 17 zijn de deuren in augustus 2018 geopend.

Direct aanmelden

Kinder- en Jeugdpraktijk Een Stap Voor

ALGEMENE VOORWAARDEN

HOE WERKEN
WIJ?

Wij werken volgens de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en Onderwijskundigen. Daarbij is de overeenkomst tussen de orthopedagoog en de cliënt de erkende Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) van toepassing. Alle professionals zijn daarbij geregistreerd bij het SKJ.

lees onze algemene voorwaarden

Orthopedagoog

Ik ben verwijzer Upload verwijzing