Let op: de wachttijd is helaas opgelopen tot augustus/september

Direct aanmelden!

TEAM

Bevlogen professionals

Het team van Een Stap Voor bestaat uit professionals die graag werken met kinderen, jongeren én hun ouders. Zij hebben een SKJ of een BIG-registratie en hebben een groot hart voor hun vak. Dit betekent mede dat zij regelmatig hun kennis en expertise updaten door opleidingen en cursussen te volgen. Nieuwsgierig naar hoe ons team eruit ziet? Scroll dan snel naar beneden.

Professionals

Let’s meet
the team

Wij hebben meerdere (BIG-geregistreerde) orthopedagogen en psychologen in onze praktijk. Er wordt gewerkt met cognitieve gedragstherapie, EMDR, elementen uit NIKA, ouderbegeleiding, Theraplay en ACT. Omdat wij het belangrijk vinden om een kind in zijn of haar context te zien hebben wij drie systeemtherapeuten in huis, een pyschomotorisch therapeut, onderwijsspecialist en twee ambulant behandelaren. Doordat wij verschillende expertise in huis hebben kunnen wij - samen met ouders en kinderen - goed bekijken wat passend is. 

 

foto van Let’s meet

Praktijkhouder - Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist (BIG) / Regiebehandelaar

Danielle
Goedhart-Bax

De praktijk is onder leiding van Danielle Goedhart, NVO Orthopedagoog-Generalist met BIG-registratie (49929307131). Tevens is zij bevoegd tot het uitvoeren van EMDR therapie bij zowel kind, jeugd alsmede volwassenen. Na het behalen van haar master Education and Child studies opende zij in 2014 de deuren van Een Stap Voor. Naast haar functie als praktijkhouder ligt haar hart bij het werken met de kinderen en jongeren. Hierin vindt zij het belangrijk om te kijken naar wat er nu écht nodig is voor een kind, zonder blind te staren op protocollen of een diagnose. Lees hier meer over de ontstaanswijze en visie van de praktijk.

outside the box mindset + dynamisch + flexibel

foto van Danielle

MSc - Psycholoog / orthopedagoog- generalist NVO / Regiebehandelaar

Carolien
Hooijmans

Carolien Hooijmans werkt per september 2016 als Orthopedagoog-Generalist NVO (BIG-19926948431) voor Een Stap Voor. Carolien blijft zich ontwikkelen door het volgen van nascholing en opleidingen. Inmiddels is zij naast Orthopedagoog-Generalist ook werkzaam als cognitief gedragstherapeut VGCt® en EMDR Europe practitioner. Zij heeft ervaring als professional binnen de jeugdzorg, het speciaal onderwijs en de kinder- en jeugd GGZ. Carolien beschikt over een sterk analytisch vermogen. Ze geeft vanuit betrokkenheid en visie vorm en inhoud aan diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen. De expertise van Carolien ligt op het gebied van diagnostiek en behandeling. Ze treedt binnen de praktijk tevens op als regiebehandelaar. Carolien biedt traumabehandeling middels EMDR, cognitieve gedragstherapie en ouderbegeleiding. Ze werkt bij voorkeur systeemgericht, door zowel ouders als school te betrekken in het behandelproces. 

Carolien is bereikbaar via haar mail: Carolien@een-stap-voor.nl

krachtig + deskundig + humor

foto van Carolien

MSc- GZ-psycholoog / Regiebehandelaar

Nina
Wijns

Nina is afgestudeerd als Psycholoog Kind & Jeugd aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens is zij diagnostisch bevoegd. Na deze studie heeft Nina op verschillende werkplekken in de specialistische alsmede Basis-GGZ gewerkt. Hierdoor heeft zij brede ervaring opgedaan. Nina heeft de postmasterregistratie tot Registerpsycholoog NIP Kind en Jeugd behaald. In deze opleiding heeft zij o.a. de cursussen EMDR, Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance en Commitment Therapy, Schematherapie, Rouw & Verlies, Ouder-kind-interactie therapie (invloeden NIKA, Theraplay) en gezinsgerichte CGT gevolgd. Binnen Een Stap Voor werkt Nina als uitvoerend professional maar voornamelijk als regiebehandelaar. Nina staat voor een creatieve, flexibele en oplossingsgerichte aanpak. Haar uitgangspunt is om kinderen/jongeren én hun omgeving op weg te helpen zodat zij op eigen kracht hun pad kunnen vervolgen. 

Nina is bereikbaar via haar mail: Nina@een-stap-voor.nl

empathisch + open blik + rijke kennis

foto van Nina

psycholoog / orthopedagoog nvo

Lotte
Zeijlemaker

Lotte is afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht waarbij zij haar psychodiagnostische bevoegdheid heeft gehaald. Zij heeft ruime ervaring in het bieden van hulp aan kinderen, jongeren én hun ouders met uiteenlopende hulpvragen. De expertise van Lotte ligt met name op vragen rondom somberheid en angsten. Naast deze expertise heeft Lotte ruime ervaring in het doen van diagnostisch onderzoek bij kind en jeugd. Het versterken van ‘de eigen kracht’ verweeft Lotte in haar werkwijze, voor zowel ouders als het kind. Tenslotte vindt zij het belangrijk om als professional betrouwbaar en transparant te zijn, hierin staat ‘ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe’ centraal.

Lotte is bereikbaar via haar mail: Lotte@een-stap-voor.nl

krachtig + betrokken + duidelijk

foto van Lotte

msc - Psycholoog / orthopedagoog-generalist BIG

Charlotte
De Valk

Charlotte heeft de post-master opleiding tot Orthopedagoog-Generalist afgerond (BIG: 89931956331). Zij heeft binnen dit traject o.a. de cursus cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR voor kind en jeugd en systeemtherapie de basis afgerond. Ook is zij geschoold in ouder-kind-interactie therapie (invloeden vanuit NIKA, Theraplay). Charlotte heeft ervaring als Orthopedagoog binnen het onderwijs, GGZ en binnen de jeugdhulp. Tevens is zij sinds 2008 werkzaam als dansdocente en heeft zij pedagogische en didactische kennis opgedaan door het werken met verschillende doelgroepen. Charlotte vindt het belangrijk dat kinderen/jongeren en diens ouders zich geaccepteerd en begrepen voelen binnen de therapie. Ook werkt zij graag systemisch.

Charlotte is bereikbaar via haar mail: Charlotte@een-stap-voor.nl

creatief + accepterend + inlevend

foto van Charlotte

MSC - Orthopedagoog i.o tot registerpsycholoog NIP K&J

Tessa
De Jong

Tessa heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden waardoor zij zich Orthopedagoog mag noemen, in het bijzonder binnen leer- en gedragsproblemen. Tevens is zij bevoegd leerkracht binnen het basisonderwijs. Tessa heeft de postacademische basiscursus tot cognitief gedragstherapeut Kind en Jeugd afgerond. Ook heeft zij zich gespecialiseerd in emotieregulatie bij kinderen en jongeren. Met een oplossingsgerichte houding en daadkracht helpt Tessa kinderen graag een stap verder. Binnen Een Stap Voor verzorgt zij behandelingen van bijvoorbeeld angsten, somberheid of laag zelfbeeld. Tevens verricht zij diagnostisch onderzoek. Binnen het team is Tessa daarnaast onze specialist als het op (vermoedelijke) hoogbegaafdheid aankomt. Haar kennis rondom hoogbegaafdheid blijft zij up to date houden door cursussen te volgen en door literatuur in te blijven duiken. Tenslotte is zij - mede door deze kennis - werkzaam binnen onze onderwijstak Een Stap Wijzer. Binnen de onderwijstak verricht zij onder andere didactisch, dyslexie- en dyscalculie-onderzoek.

Tessa is bereikbaar via haar mail: Tessa@een-stap-voor.nl

enthousiast + laagdrempelig + pro-actief

foto van Tessa

msc - Psycholoog / Orthopedagoog - SKJ geregistreerd

Marthe
Veen

Marthe is afgestudeerd als Orthopedagoog met een diagnostische bevoegdheid aan de Universiteit Leiden. Vanuit deze studie heeft zij de postacademische opleiding cognitieve gedragstherapie in 2017 afgerond. Ze vindt het belangrijk haar kennis op peil te houden en volgt hierdoor regelmatig cursussen voor bijscholing. Zo heeft zij onlangs de traumacursus EMDR gevolgd waardoor zij bevoegd is EMDR behandelingen uit te voeren. Marthe heeft binnen de jeugdzorg ervaring met verschillende soorten ontwikkelingsproblemen bij kinderen/jeugdigen opgebouwd. In het werken vindt ze het belangrijk dat cliënten zich gehoord voelen en dat er kan worden aangesloten op diens belevingswereld.

Marthe is bereikbaar via haar mail: marthe@een-stap-voor.nl

empathisch + nieuwsgierig + omgevingsbewust

foto van Marthe

psycholoog/orthopedagoog & psychomotorisch therapeut

Anneli
Dijkslag

Anneli is afgestudeerd in Psychomotorische therapie & bewegingsagogie in Zwolle. Hierop heeft zij besloten de Master Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht te volgen. Deze master heeft zij succesvol afgerond. Anneli heeft ervaring opgedaan in het ambulant begeleiden van kinderen en jeugdigen, daarbij heeft zij diagnostiek en behandelervaring opgedaan in de GGZ Kind & Jeugd. Anneli is diagnostisch bevoegd en krijgt energie van het werken met kinderen middels maatwerk. Ze is doelgericht en vindt het belangrijk dat kinderen voldoende kunnen bewegen in behandeling alsmede tijdens het doen van diagnostiek.

Anneli is bereikbaar via haar mail: Anneli@een-stap-voor.nl

sportief + positieve mindset + enthousiast

foto van Anneli

msc - Psycholoog / orthopedagoog NVO

Eline
Schuurmans - van den Tempel

Eline is afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit Leiden en is in het bezit van een diagnostische bevoegdheid. Eline heeft ervaring opgedaan in de jeugdbescherming en ambulante begeleiding. Daarnaast heeft zij diagnostiek- en behandelervaring opgedaan in de kinder- en jeugd GGZ. Naast de postmaster cursus cognitieve gedragstherapie heeft zij de cursus EMDR gevolgd. Hierdoor is zij bevoegd om EMDR behandelingen uit te voeren. Zij blijft graag in ontwikkeling, onlangs heeft zij daarom cursussen gevolgd gericht op prikkelverwerking en hoogbegaafdheid. Eline vindt het mooie aan het werken met kinderen dat ieder kind uniek is en een persoonlijke benadering vraagt. Ze vindt het belangrijk om een positieve en veilige sfeer te creëren, voor zowel kinderen als ouders.

Eline is bereikbaar via haar mail: Eline@een-stap-voor.nl

nieuwsgierig + rijke kennis + invoelend

foto van Eline

Orthopedagoog / GZ-Psycholoog ( i.o.)

Babet
Jansen

Babet is als orthopedagoog met diagnostische bevoegdheid afgestudeerd aan de universiteit van Leiden en volgt momenteel de postacademische opleidingen tot registerpsycholoog NIP (kind en jeugd) en Cognitief Gedragstherapeut VGCt. Daarnaast is Babet bevoegd tot het geven van EMDR-therapie bij kinderen en volwassenen. Binnen haar werk vindt Babet het belangrijk om aan te sluiten bij kinderen, jongeren én hun ouders en een veilige sfeer in de behandelkamer te creëren. Verder kijken dan diagnoses, niet blindstaren op protocollen en een creatieve mindset is waar ze voor staat in het werk. Naast de therapie en diagnostiek is er wat haar betreft ook ruimte voor een grapje in de kamer en Babet verweeft graag muziek in haar behandelingen (mits dit bij het kind en de hulpvraag aansluit).

Babet is bereikbaar via haar mail: Babet@een-stap-voor.nl

bevlogen + energiek + Deskundig

foto van Babet

Gezins- & relatietherapeut

Nynke
Kiela-Siderius

Nynke heeft zich na haar bachelor of Social Work gespecialiseerd als systeemcoach en systeemspecialist. Deze opleiding omvat zowel de traditionele systeemtheorie alsook aanvullende vakgebieden zoals ervaringsgericht werken, filosofie, voice dialogue en bio-energetica. Nynke ontwikkelt zich graag, ze heeft de opleiding EFT relatietherapeut en de opleiding tot 'Houd me vast trainer' afgerond. Tot slot is Nynke getraind in EFIT en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Nynke gelooft dat het voor kinderen belangrijk is om op te groeien in een stabiele omgeving, wat soms lastig te creëren is doordat de maatschappij veelal gericht is op perfectie en succes. De druk die dit met zich meebrengt kan zwaar zijn voor zowel de kinderen als ouders in een gezin. Nynke helpt deze gezinnen graag om samen sterk te staan. Nynke vliegt bij Een Stap Voor in vanuit haar praktijk Reboost It.

Nynke is bereikbaar via haar mail: Nynke@een-stap-voor.nl

Verbindend + coaching + empathisch

foto van Nynke

Orthopedagoog / GZ-psycholoog i.o

Daisy
Stubbe

Daisy heeft zowel de hbo-opleiding Pedagogiek als de universitaire masteropleiding Orthopedagogiek afgerond. Hierdoor mag zij zich zowel Pedagoog als Orthopedagoog noemen. Daisy is bevoegd en ervaren in het afnemen van psychodiagnostiek. Gedurende haar opleidingen en latere werkzaamheden heeft Daisy onder andere ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs, alsook bij een praktijk soortgelijk aan Een Stap Voor. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan bij gespecialiseerde centra voor autismespectrumstoornissen en taalontwikkelingsstoornissen (Kentalis). In een behandeltraject vindt Daisy het belangrijk dat zowel kind als ouder zich gehoord en veilig voelen. Ze is open, eerlijk en komt graag tot de kern.

Daisy is bereikbaar via haar mail: Daisy@een-stap-voor.nl

 Empathisch + betrouwbaar + doelgericht

 

foto van Daisy

Specialistisch ambulant behandelaar - SKJ geregistreerd

Femke
Verdoes-Heijnis

Femke heeft in 2004 haar Bachelor of Social Work behaald. Zij heeft daarna 10 jaar ervaring opgedaan op een specialistische naschoolse dagbehandeling groep. Op een gegeven moment heeft Femke de overstap gemaakt naar de combinatie van onderwijs en jeugdzorg. De laatste jaren heeft zij veel ervaring opgedaan als SKJ geregistreerd jeugdzorgwerker met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar en ouderen. Femke zit niet graag stil, ze heeft zich geschoold in o.a. systemisch werken, verbindend gezag en methoden voor ontwikkelingsproblemen. Denk aan 'geef mij de vijf', traumasensitief werken en cognitieve gedragstherapie. Femke wil hulp bieden waar nodig, dit betekent dat zij ook naar scholen, gezinnen thuis en bijvoorbeeld BSO's toe gaat. Buiten kaders denken, hulp op maat bieden waarin de focus ligt op samenwerking en verbinden; dit is waar Femke voor staat. 

Femke is bereikbaar via haar mail: Femke@een-stap-voor.nl

zorgvuldig + creatief + verbindend

foto van Femke

SPECIALISTISCH AMBULANT BEHANDELAAR - SKJ GEREGISTREERD

Daphne
Poot

Daphne heeft de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd en in 2021 haar Post-HBO Systeemgericht werken afgerond. Zij heeft onder andere ervaring opgedaan in de volwassen psychiatrie, logeerhuizen, klinische en ambulante ervaring in de forensische orthopsychiatrie. Zij heeft daarna als SKJ geregistreerd jeugdzorgwerker 11 jaar ervaring opgedaan als intensief ambulant gezinsbehandelaar voor kinderen in de basisschoolleeftijd, die vastlopen in de thuissituatie of op school. Daphne heeft een groot interessegebied en blijft zichzelf graag uitdagen. Ze is bekend met ‘geef me de vijf’, Brain Blocks, een taal erbij’.

Daphne wil hulp bieden daar waar het nodig is. Zij werkt graag met de drie domeinen; thuis, op school en geeft graag trainingen. Ze is enthousiast, ambitieus en gaat geen uitdaging uit de weg. Hulp op maat bieden, een luisterend oor zijn en aansluiten bij wat nodig is vindt zij belangrijk.

Daphne is bereikbaar via haar mail: Daphne@een-stap-voor.nl

foto van Daphne

MSc Orthopedagoog/ Psycholoog

Linda
Stuit

Linda heeft in eerste instantie haar Bachelor Social Work behaald en is hiermee geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Na haar Bachelor is zij verder gaan studeren tot Orthopedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij heeft werkervaring opgedaan bij Boba, een organisatie voor begeleiding en behandeling van kinderen/jongeren en volwassenen met autisme. Linda vindt het belangrijk een luisterend oor te bieden en tegelijkertijd goed door te vragen, zodat de kern duidelijk naar voren komt. Ze vindt het belangrijk dat iedereen zich (positief) kan ontwikkelen met zijn of haar eigen talenten en kwaliteiten. Hierbij een steuntje in de rug kunnen bieden doet Linda dan ook erg graag. 

Linda is bereikbaar via haar mail: Linda@een-stap-voor.nl

openheid + positief + aanpakker

 

foto van Linda

MSC - Psycholoog / Orthopedagoog i.o

Noah
van den Beld

Noah heeft een bachelor Psychologie gedaan met specialisaties gericht op medische psychologie, klinische psychologie en neuropsychologie. Naast haar bachelor heeft zij een extra minor gevolgd genaamd Psychomotorische Therapie. Tijdens deze minor heeft Noah stage mogen lopen bij Anneli Dijkslag waar zij de ervaringsgerichte therapie en psychologie kon combineren. Tijdens deze stage heeft zij tevens haar passie voor danstherapie ontdekt, wat zij mogelijk in de toekomst wil uitbreiden.

Nu volgt Noah een Master Health & Medical Psychology waar de focus ligt op de combinatie van de mentale en fysieke gezondheid van de mens. Vanaf september tot juni 2023 gaat zij haar kennis mogen toepassen in een stage bij Een Stap Voor. Noah vindt het belangrijk om te blijven kijken naar het individu en niet de diagnose als leidend te laten werken in de behandeling. Naast haar studie werkt zij tenslotte als ambulant begeleider waar ze pubers begeleid en ondersteun in hun dagelijkse leven.

Noah is bereikbaar via haar mailadres: noah@een-stap-voor.nl

ervaringsgericht leren + open minded + creatief

foto van Noah

Systeemtherapeut i.o - Orthopedagoog - Generalist

Suzanne
Nieuwerf

In het werk vindt Suzanne het zoeken naar verbinding erg belangrijk, hierdoor probeert zij altijd het systeem te betrekken. Zij gelooft in de samenwerking met het systeem, omdat daar vaak de mooiste oplossingen uit voort komen. Suzanne werkt oplossingsgericht en richt zich op de kwaliteiten die zij hoort en ziet. Zij heeft een open blik waarbij zij outside the box denk. 
 
Suzanne heeft werkervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en ambulante crisiszorg. Tijdens de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist (BIG: 99930036431) heeft zij zich vooral gefocussed op systeemgericht werken, behandelingen waarbij het systeem betrokken worden maar ook individuele behandelingen, zoals cognitieve gedragstherapie, hechting, trauma en seksueel misbruik. Na deze opleiding is zij zich gaan richten op de opleiding Systeemtherapie. Zo blijft zij zich ontwikkelen om de beste zorg te geven aan de ouders en en kinderen die zij ziet. 

Suzanne is bereikbaar via haar mail: Suzanne@een-stap-voor.nl
 
 
foto van Suzanne

Psycholoog / Orthopedagoog

Lucie
Landman

Lucie heeft tijdens haar Bachelor Psychologie aan de Universiteit Utrecht zowel de studierichtingen Kinder- en Jeugdpsychologie en Klinische Psychologie afgerond. Aan de Universiteit van Tilburg heeft zij daarbij de tweejarige masteropleiding Medische psychologie gevolgd, met het accent Kinder- en Jeugdpsychologie. Tegelijkertijd heeft Lucie een jaar lang ervaring kunnen opdoen als basispsycholoog. Na dit ervaringsjaar heeft zij als gedragsdeskundige bij een centrum voor kinderen met autisme gewerkt. Naast haar werkzaamheden bij Een Stap Voor is zij ook werkzaam als interne begeleider op een basisschool. Zij vindt het fijn om deze ervaring in het onderwijs mee te nemen en het belang van systemisch werken ook vanuit een ander perspectief te kunnen meemaken. Het belangrijkste vindt zij in het werk binnen Een Stap Voor om samen met kind en ouders te onderzoeken wat nodig is en een veilige omgeving te creëren.

Lucie is bereikbaar via haar mail: Lucie@een-stap-voor.nl

foto van Lucie

Orthopedagoog / GZ-psycholoog i.o

Eline
Vermeulen - van Rens

Eline heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft een master behaald in de kinder- en jeugd psychologie. Ze is in het bezit van een diagnostische bevoegdheid. Eline heeft ruime diagnostiek- en behandelervaring opgedaan in een kinder- en jeugd praktijk in Uithoorn. Tevens is zij in het bezit van een bevoegdheid om les te geven in het basisonderwijs. Hier heeft zij veel pedagogische en didactische kennis opgedaan. Momenteel volgt ze de postacademische opleiding tot registerpsycholoog NIP (kind en jeugd). Eline heeft een oplossingsgerichte houding en is betrokken en transparant. De betrokkenheid is haar drijfveer en maakt dat ze nieuwsgierig is naar de kracht van ieder kind. Wat ligt er aan gedrag ten grondslag, maar vooral wat heeft het kind van zichzelf nodig? Ze werkt graag samen met het kind en ouders om dit te ontdekken!

Eline is bereikbaar via haar mail: Elinevanrens@een-stap-voor.nl

foto van Eline

Orthopedagoog/Psycholoog NVO

Melissa
Caris

Melissa heeft zowel de opleiding tot Forensisch orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam als de opleiding tot Leerkracht basisonderwijs aan de Hogeschool Leiden afgerond. Gedurende haar opleiding tot orthopedagoog heeft zij kennis en ervaring opgedaan bij een organisatie die mensen met suïcidale gedachten bijstaat. Naast haar werkzaamheden bij Een Stap Voor is zij ook nog werkzaam als leerkracht. De ervaringen die zij hier opdoet en heeft gedaan neemt zij mee in haar werk als orthopedagoog. Daarin vindt zij het belangrijk om samen te werken met het kind en de ouders. Door te luisteren naar de ideeën en oplossingen vanuit het systeem van het kind en deze samen te voegen met de kennis die zij in huis heeft, komt zij tot een gedegen plan voor diagnostiek en behandeling. Hierin staat de omgeving van het kind – in de grote zin van het woord - centraal als belangrijkste pijler voor verandering in de hulpvraag van het kind: samen kom je verder.

Melissa is bereikbaar via haar mail: melissa@een-stap-voor.nl

Begripvol - samenwerken - positief

foto van Melissa

Systeemtherapeut NVRG - Orthopedagoog

Paula
Vermeij

Paula Vermeij is afgestudeerd als orthopedagoog aan de universiteit Leiden en is vervolgens opgeleid tot systeemtherapeut. Ze heeft ruime ervaring met werken in de Jeugd GGZ. Zij werkt veelal met gezinnen, waarbij de ouder-kind relatie centraal staat. Ze is gespecialiseerd in het werken met complexe problematiek zoals huiselijk geweld, trauma en psychiatrische problematiek bij kinderen en/of ouders. Paula is geregistreerd als SKJ master pedagoog, systeemtherapeut bij de NVRG en EMDR behandelaar bij de VEN. In de behandeling van gezinnen werkt Paula aan het verbeteren van de communicatie, verminderen van spanning, elkaar beter begrijpen en samen een weg vinden in het omgaan met ieders sterktes en zwaktes. Het perspectief van alle gezinsleden is daarbij belangrijk en helpend. Ook is er aandacht voor het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen. Indien wenselijk kunnen ook belangrijke anderen betrokken worden bij de behandeling, met als doel dat het gezin de situatie zelf weer aan kan.

Paula is bereikbaar via haar mail: Paula@een-stap-voor.nl

betrokken + ruimdenkend + hoofd en hart

foto van Paula

Psychomotorisch & SI therapeut - SKJ geregistreerd

Cynthia
Verhage

Cynthia is sinds 2018 werkzaam als psychomotorisch therapeut. Ze heeft een bak aan ervaring opgedaan in de verstandelijke gehandicaptenzorg, justitiële zorg en aansluitend vier jaar in de jeugdzorg met kinderen, jeugdigen, ouders-kind relatie en gezinnen. Voor Cynthia is ontwikkelen binnen haar vakgebied erg belangrijk, ze heeft daarom aanvullend de opleiding sensorische informatie verwerking gevolgd (inclusief masterclass). Tevens heeft zij de affectregulatie vaktherapie gevolgd. Het vuurtje van cynthia gaat aan wanneer zij zorg op maat kan leveren. Het kind/ gezin in hun kracht zetten, zodat “groeien” weer mogelijk is. In haar vrije tijd besteed zij naast haar gezin graag tijd in voetballen en vrijwilligerswerk bij de voetbalclub. 

Enthousiast - empathisch - maatwerk

foto van Cynthia

Orthopedagoog/Psycholoog - SKJ geregistreerd

Hannah
van Dolder

Hannah is afgestudeerd als orthopedagoog (SKJ: 120017424) met diagnostische bevoegdheid aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft ervaring opgedaan op de psychiatrische afdeling van het UMC Utrecht en als sociaal pedagogisch werker bij het Leger des Heils. Ze heeft  ervaring en expertise in Selectief Mutisme en het behandelen van stemmen bij kinderen tot veertien jaar. Ze vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen in haar vaardigheden. Naast haar werkzaamheden bij een Stap voor, volgt ze op het moment de postacademische opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt.

Hannah is te bereiken via haar mailadres: hannah@een-stap-voor.nl

Enthousiast + analystisch + invoelend

foto van Hannah

Backoffice manager

Charlotte
Anbeek

Charlotte is afgestudeerd als HBO verpleegkundige, zij heeft binnen het medische circuit veel ervaring opgedaan. Inmiddels is zij alweer enkele jaren werkzaam binnen Een Stap Voor als backoffice manager. Zij heeft uiteenlopende werkzaamheden die zowel administratief, beleidsmatig alsmede personeelszaken betreffen. Charlotte is een werkelijke duizendpoot rondom het reilen en zeilen van de praktijk, mede hierdoor kunnen de professionals zich focussen op de uitvoering van hun inhoudelijke werk.

Charlotte is bereikbaar via haar mail: administratie@een-stap-voor.nl

wendbaar + breed opgeleid + flexibel

foto van Charlotte

Praktijkondersteuner

Talitha
van 't Hoog

Het grote zorg-hart van Talitha maakt dat ouders en kinderen een warm welkom ontvangen in onze praktijk. Zij voert een breed scala aan werkzaamheden binnen Een Stap Voor uit. Zij coordineert - mede - de aanmeldingen en zorgt ervoor dat iedereen een aanmeldbrochure ontvangt en op de juiste plek staat op de wachtlijst. Wanneer wenselijk staat zij in contact met ouders en kinderen om te bekijken wat er tussentijds geboden kan worden. Denk aan inzet van e-health of op regelmatige basis een telefonische afspraak om te monitoren hoe het gaat. Tenslotte zorgt Talitha ervoor dat alles in de praktijk netjes en georganiseerd is, zij is inmiddels een onmisbare schakel in onze praktijk. 

Talitha is bereikbaar via haar mail: praktijkondersteuner@een-stap-voor.nl

 openminded - warm - ondersteunend

foto van Talitha

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing