Wij bieden nu ook EMDR-therapie aan voor moeders!

Direct aanmelden!

Corona beleid  

Gezien de huidige maatregelen heeft Kinder- en Jeugdpraktijk Een Stap Voor een aantal maatregelen ingevoerd. Wij vragen hierin om uw begrip. 

  • Waar mogelijk zal uw behandelaar afspraken omzetten tot online beeldbellen. Wanneer dit niet handig of mogelijk is zal de afspraak in de praktijk plaats vinden. Wij zijn ons ervan bewust dat wij een beroep doen op uw flexibiliteit en creativiteit. Wij vragen u de zorg zo veel als mogelijk te continueren gezien de oplopende wachtlijst in deze tijd.
  • Wanneer u een afspraak heeft vragen wij u buiten te wachten, degene waar u een afspraak mee heeft zal u ophalen. Probeer op tijd te zijn. 
  • Bij binnenkomst graag direct uw handen desinfecteren, tevens graag uw mondkapje dragen. Deze mag weer af wanneer u zit, op 1.5 meter afstand in de betreffende behandelruimte. 
  • Wij vragen u als ouder(s) de praktijk uberhaupt niet te betreden wanneer u gezondheidsklachten heeft. U kunt denken aan: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid. 
  • Bent u als ouder in afwachting van de testuitslag? Wij vragen u hierin het advies van het RIVM op te volgen en (logischerwijs) thuis te blijven. Ook wanneer u zeer milde klachten ervaart.
  • Wij vragen u ten allen tijden de 1,5 meter afstand aan te houden. 
  • Wanneer u een afspraak annuleert vanwege (lichte) klachten zal het omgezet worden naar online beeldbellen, uiteraard enkel wanneer de gezondheid het toestaat. Een uitzondering is hierop diagnostisch onderzoek. 

Twijfelt u? Bel ons zodat wij met u mee kunnen denken. Ideaal zijn alle maatregelen niet maar wij doen hierin onze uiterste best. Wij hopen op uw begrip. Alvast onze dank voor de medewerking. 

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing