Let op: wij hanteren helaas een aanmeldstop t/m 15 juni 2024

Direct aanmelden!

SUPERVISIE POWERDAG

Verschillende keren per jaar bieden supervisoren Danielle & Carolien een inspirerende supervisie powerdag aan, waarbij je 10 SKJ/NVO punten kunt verdienen. Elke powerdag focust op een uniek thema, waardoor je de kans krijgt om je een hele dag volledig onder te dompelen in je persoonlijke leerdoelen. Je zult bovendien waardevolle inzichten en ervaringen uitwisselen met een kleine, exclusieve groep van maximaal zes andere supervisanten. Om de dag compleet te maken, geniet je van een overheerlijke lunch.

THEMA'S:

 • Grenzen herkennen en aangeven.

  Tijdens deze powerdag bieden we een reeks oefeningen aan waarmee je leert je eigen grenzen te herkennen en op een duidelijke en gezonde manier aan te geven. Aan het einde van de dag begrijp je beter in welke valkuilen en gedragspatronen je veelal belandt wanneer je jouw grenzen overschrijdt. We verkennen samen methoden om - ondanks deze uitdagingen - goed voor jezelf te zorgen en deze situaties in de toekomst te voorkomen. Samen met jou werken we aan het doorbreken van deze patronen voor een gezonder en evenwichtiger leven.
   

 • Uit je hoofd - in je lijf.
  In onze cognitieve werkzaamheden raken we vaak verstrikt in het mentale denken en redeneren. Dit is per slot van rekening waar we voor gekozen hebben en wat we meestal uitstekend kunnen. Deze dag nemen we echter JUIST een andere wending en focussen we ons op jouw LICHAAM. Door te leren luisteren naar je lichaam en de signalen die het geeft, kun je beter zorgen voor jezelf. Bovendien is het belangrijk, zeker in ons vakgebied, om ook naar je intuïtie te luisteren; deze gevoelens zijn er niet zonder reden. We zullen praktische, lichaamsgerichte oefeningen doen om dit alles concreet te maken.
   
 • Vergroten van je professionele zelfvertrouwen. 
  Veel professionals ervaren momenten van twijfel, waarin 'ik val door de mand' of 'kan ik dit wel' misschien wel door je hoofd flitst. Deze gedachten kunnen onzekerheid veroorzaken, ondanks dat je diep van binnen juist veel capaciteiten hebt. Tijdens deze dag richten we ons op jouw sterke punten en vaardigheden. We besteden ook aandacht aan het omgaan met spannende gesprekken en situaties. Hoe manage je de spanning die deze momenten met zich meebrengen? Hoe ga je hier effectief mee om? Na vandaag krijg je een krachtige impuls om je zelfvertrouwen verder te ontwikkelen!

Spreken meerdere thema's je aan? Wees welkom om aan twee powerdagen deel te nemen. Deelnemen aan drie powerdagen is helaas niet mogelijk. 

Voorafgaand
In de week VOOR de powerdag is er een individuele intake van een uur en een twee uur durende online startmeeting met de groep. 

Praktische informatie
De powerdag (inclusief verzorgde lunch) bedraagt in totaal 900,- per supervisant. Wij rekenen 90,- per SKJ/NVO punt. Doordat Carolien en Danielle zijn geregistreerd als docent in het register CRKBO zijn de facturen vrij van BTW.

Aanmelden
Heb jij interesse, vragen of wil jij je aanmelden? Stuur een mailtje naar danielle@een-stap-voor.nl of carolien@een-stap-voor.nl. Bij voldoende deelnemers (minimaal 4) zal de dag van start gaan. Wil je meedoen maar kun je helaas echt niet op bovengenoemde data? Mail ons dan alsnog zodat je op de lijst komt voor een volgende powerdag!
  
Agenda:
 

 1. Uit je hoofd - in je lijf.
  Intakegesprek: woensdagochtend 17 juli 2024 (tijd wordt afgestemd).
  Groepsbijeenkomst: donderdagochtend 17 juli 2024 van 09:00-11:00
  Powerdag: Maandag 22 juli 2024 van 09:00-17:00

 2. Grenzen herkennen en aangeven.
  Intakegesprek: woensdagochtend 7 augustus 2024 (tijd wordt afgestemd).
  Groepsbijeenkomst: donderdagochtend 8 augustus 2024 van 09:00-11:00
  Powerdag: Maandag 12 augustus 2024 van 09:00-17:00
 1. Vergroten van je professionele zelfvertrouwen. 
  Start medio oktober 2024. Exacte data volgt nog. 

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing