Wij bieden nu ook EMDR-therapie aan voor moeders!

Direct aanmelden!

boosheidstraining

Boosheid een stap voor

Elk jaar starten wij - bij voldoende aanmeldingen - met de training 'Boosheid Een Stap Voor'. De training is bedoeld voor kinderen (9-12 jaar) die willen werken aan hun boosheid. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die regelmatig woedebuien hebben. Of kinderen die juist heel boos kunnen worden en achteraf dingen anders hadden willen doen. Kinderen die hun boosheid meer onder controle willen krijgen. Kortom: kinderen die een zetje in de rug kunnen gebruiken als het om boosheid gaat. 

De training is niet alleen voor de kinderen bedoeld. Wij verwachten van de ouders ook een stevige inzet, daarom omvat de training daarbij drie ouderbijeenkomsten. Ouders zien het kind immers dagelijks. Wij vinden het daarom belangrijk ouders toe te rusten met tips, trics en tools om het kind goed in dit proces te begeleiden.  

De groep omvat maximaal 6-8 kinderen en wordt gegeven door twee professionals. De training wordt gegeven in Reeuwijk, Edisonstraat 14. Wanneer u een verwijzing heeft van de huisarts, Sociaal Team of kinderarts wordt de training volledig vergoed. Wanneer u op eigen initiatief uw kind aanmeldt zijn de kosten eenmalig 325,-. Dit bedrag is inclusief een intakegesprek en een evaluatie moment. 

mijn kind doet mee!

Boosheid woedebuien training

Actueel rooster

kinderen van 8-11 jaar

Edisonstraat 14, reeuwijk
Bij voldoende aanmeldingen zal de training op de dinsdagmiddag plaats vinden. De definitieve datum en dagen zijn nog nader te bepalen. 

 

terugkomdag

Nader te bepalen. 

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing