Wij bieden nu ook EMDR-therapie aan voor moeders!

Direct aanmelden!

Online - interactief

webinar 'een brug slaan tussen GGZ en onderwijs'

Wij gaan graag in gesprek met allerlei soorten professionals uit het onderwijs binnen Midden-Holland. Denk aan leerkrachten, Intern Begeleiders of directie. Allemaal van harte welkom bij onze gratis webinar. 

Het doel van de webinar is om de kloof tussen onderwijs én GGZ te verkleinen en hiermee een brug te slaan. Ook een stuk deskundigheidsbevordering staat centraal. Basisscholen zijn voor ons een onmisbare schakel in het bieden van goede hulp aan ouders en kind. Kennis uitwisselen met elkaar optimaliseert een goede samenwerking voor (kwetsbare) ouders en kinderen.

We gaan tijdens de webinar in gesprek over onze visie, het snijvlak tussen onderwijs én GGZ en over de knelpunten hieromtrent. Daarnaast geven wij een stukje deskundigheidsbevordering. Hoe ziet overlapping in psychologische problematiek zoals ADHD en trauma er bijvoorbeeld uit? Ook staan wij stil bij de opbouw van psychologisch onderzoek en wat nu maakt dat er verschillende beeldvorming kan ontstaan bij een onderwijsprofessional en een GGZ professional. 

Wij kijken uit naar een leerzame en leuke middag. Ben je er bij? Leuk! Geef je op via info@een-stap-voor.nl. Je ontvangt in de ochtend de ZOOM link voor de webinar. Je hoeft niets voor te bereiden. Vol is vol, dus reageer op tijd. Hopelijk tot dan!  

Volg ons op instagram of facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe webinars, cursussen en trainingen. 

Ontwerp zonder titel

woensdag 21 april 14:30-16:00

U ontvangt tijdig een link via ZOOM (gemakkeljk mee te werken online). De webinar is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden. 

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing