Wij bieden nu ook EMDR-therapie aan voor moeders!

Direct aanmelden!

power training

aankomende
brugklassers

In de week van 23-27 augustus 2021 (week 6 van de zomervakantie) is het weer zo ver. De driedaagse POWER training gaat van start! De training is opgezet voor aankomende brugklassers waarin het vergroten van de weerbaarheid centraal staat. Tijdens de training komt aan bod wat kinderen nodig hebben om een sterke start te maken op het voorgezet onderwijs. Er wordt aandacht besteed aan het organisatorische aspect van een middelbare school. Denk bijvoorbeeld aan het voorbereiden op wisselingen van leerkrachten, bijhouden van een (digitale) agenda en het hanteren van een rooster. Maar ook hoe een kind met zelfvertrouwen en voldoende sociale vaardigheden een fijne entree kan maken op de nieuwe middelbare school. 

WANNEER

In de week van 23-27 augustus 2021 gaat de training van start, dit is de één na laatste week van de zomervakantie. De training omvat drie ochtenden. Namelijk:

maandag 23 augustus - 09:00 t/m 12:00
dinsdag 24 augustus - 09:00 t/m 12:00
donderdag 26 augustus - 09:00 t/m 12:00

Er vindt nog een follow up moment plaats in de herfstvakantie. 

kosten

Met een verwijzing van uw huis- of jeugdarts kan de training vergoed aangeboden worden. Overleg met uw huis- of jeugdarts of uw kind hiervoor in aanmerking komt. Ook is een beschikking via het Sociaal Team mogelijk. Wanneer u op eigen initiatief uw kind wilt aanmelden zijn de kosten eenmalig  225,-. Dit is inclusief het intakegesprek alvorens de training van start gaat.  

WAAR

De training vindt plaats op onze locatie in Bodegraven, op de Botter 17. Op de eerste verdieping hebben wij een (sport)zaaltje met airco, hier hebben wij voldoende bewegingsruimte en verkoeling om de training te geven.

Mijn puber doet mee! 

Een Stap Voor

praktische informatie

 

Wanneer

maandag 17 augustus - 09:00 t/m 12:00
dinsdag 18 augustus - 09:00 t/m 12:00
donderdag 20 augustus - 09:00 t/m 12:00

Er vindt nog een follow up moment plaats in de herfstvakantie. 

Waar

Bodegraven, op de Botter 17 (zaaltje met arico op de eerste verdieping).

KOSTEN

met een verwijzing van uw huis- of jeugdarts: € 0,-
op eigen initiatief:  225,-

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing