Wij hebben momenteel een wachtlijst van ongeveer vier maanden. 

Direct aanmelden!

DIAGNOSTISCH ONDERZOEK

De laagdrempelige webinar 'diagnostisch onderzoek bij kinderen' is zorgvuldig samengesteld om ouders te voorzien van betrouwbare informatie over de twee vormen van diagnostisch onderzoek. Tijdens deze sessie belichten wij het proces van onderzoek en gaan wij dieper in op de voor- en nadelen van classificaties zoals ADHD en autisme. Tot slot bieden wij inzicht in onze de (onderzoeks)mogelijkheden binnen onze praktijk. 

Zou jij diagnostisch onderzoek willen aanvragen voor je kind? Wij raden sterk aan om de webinar te volgen, dit is namelijk de eerste stap naar het (eventuele) onderzoek. Hierdoor ben je beter geinformeerd en kun je samen met de professional bekijken wat daadwerkelijk passend is. 

DOEL VAN DE WEBINAR

Ons doel is om helderheid te geven over diagnostisch onderzoek en de vaak bestaande misverstanden weg te nemen. We begrijpen dat ouders veel vragen hebben over het onderzoeksproces en hoe dit van invloed kan zijn op hun kind. Deze webinar biedt een waardevolle kans om uitvoerig geïnformeerd te worden en om je vragen te stellen. 

ONDERWERPEN DIE AAN BOD KOMEN

Vormen van diagnostisch onderzoek
De twee typen onderzoek wordt besproken, zodat je een duidelijk begrip krijgt van wat elk inhoudt.

Voor- en nadelen van classificaties zoals ADHD of autisme
Ontdek de voor- en nadelen van het vaststellen van classificaties zoals ADHD en autisme. Wij zullen eerlijk en transparant zijn over de mogelijke impact van deze classificaties op het leven van je kind.

Onze aanpak
Leer meer over wat wij als praktijk aanbieden op het gebied van diagnostisch onderzoek. 

aanmelden voor webinar

Je ontvangt een uitnodiging voor deze webinar zodra je bent aangemeld bij onze praktijk. In deze uitnodiging is een digitale link toegevoegd, hiermee logt u in. Het beeldscherm van de deelnemers zal uit staan tijdens de webinar i.v.m. privacy. U kunt zelf een gebruikersnaam kiezen.

Zou je mee willen doen maar ben je nog niet aangemeld? Meld je dan aan voor onze webinar door een mailtje te sturen naar: info@een-stap-voor.nl. De webinar start in 2024 zes keer op de maandagavond en duurt ongeveer 45 minuten. Daarna is er nog een kwartier ruimte om allerlei soorten vragen te stellen. De webinar is voor iedereen kosteloos. 

 wij doen mee!

594a2fb9-9a1c-469f-a55f-0bb72a5a5004

 

 

Startdata webinar: 

  • Maandagavond 4 maart 2024 van 19:00-20:00
  • Maandagavond 6 mei 2024 van 19:00-20:00
  • Maandagavond 1 juli 2024 van 19:00-20:00
  • Maandagavond 2 september 2024 van 19:00-20:00
  • Maandagavond 14 oktober 2024 van 19:00-20:00
  • Maandagavond 16 december 2024 van 19:00-20:00 

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing