Vanaf 1 februari 2022 nemen wij weer nieuwe aanmeldingen aan, welkom.

Direct aanmelden!

Online programma - e-health

oplossingsgericht opvoeden

Wil jij in de opvoeding van je kinderen meer doen en denken in mogelijkheden? Wil je meer grip, positieve flow in het gezin en minder strijd? Wil je wel een workshop of training volgen maar is dit gewoonweg moeilijk in de (drukke) agenda in te plannen? Volg dan nu de volledig online training 'oplossingsgericht opvoeden'. Doordat de training volledig online te volgen is kun je zelf je tijd indelen en bepalen wanneer je aan de slag gaat. 
 
Thema's zoals: creëren van een positieve mindset, heftige emoties van jouw kind, communiceren, lichaamstaal, complimenten geven, gewoontes doorbreken, belonen en straffen komen aan bod in de online training. Je krijgt meerdere filmpjes te zien, opdrachten te maken en (praktische) informatie te lezen. Een oplossingsgerichte benadering heeft positieve effecten op de manier van denken en handelen in een gezin. Ouders denken hierdoor over het algemeen sneller in mogelijkheden en gaan meer naar de gewenste situatie toe leven. Dit komt omdat verschil tussen het probleem en de oplossing kleiner lijkt.
 
Je stelt bij aanvang van de training een duidelijk doel op op waardoor je gericht te werk gaat. Je kunt de training als vader, moeder maar ook samen met oma of opa volgen. Jij kunt hen in bepaalde delen van de training uitnodigen zodat zij ook mee kunnen kijken. 
 
Aanmelden?
 Stuur ons een mailtje: info@een-stap-voor.nl of vul ons contactformulier in. U ontvangt van ons een factuur, nadat de betaling bij ons binnen is ontvangt u inloggegevens en kunt u direct van start. Veel plezier en succes gewenst!
 

 wij doen mee!

Groepstraining

Kosten

Voor maar €39,- krijg je onbeperkt online toegang en kun je direct van start. We hanteren heel bewust een zachte prijs zodat de training toegankelijk is. We werken middels het online programma 'Therapieland', een aanbieder die inspirerende e-health ontwikkelt en op de markt brengt. Wij gaan uiteraard zorgvuldig met uw privacy om. 
 

Meer (opvoedings-) inspiratie nodig? 

Mocht je als ouder(s) aanvullend een 'real life' gesprek willen is dit mogelijk door dit bij ons aan te geven. Welkom. 

 

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing