Tijdens de lock down zijn wij geopend | WELKOM!

Direct aanmelden!

Piekergedachten en stress

MINDFULNESS VOOR JONGEREN

Heb je veel last van piekergedachtes, ervaar je vaak stress of vind je het lastig om uit je hoofd te komen omdat je het gevoel hebt altijd maar door te gaan met nadenken? Dan is de mindfulness training voor jongeren misschien iets voor jou!

In 6 bijeenkomsten maak je kennis met mindfulness en ga je vooral heel veel ervaren door te DOEN! Er komen verschillende oefeningen aan bod, welke je direct thuis kan toepassen. Ook gaan we met elkaar in gesprek over hoe je de oefeningen ervaart en waarbij het je zou kunnen helpen. Na de training weet je waar jij mindfulness voor in zou kunnen zetten en hoe het jou zou kunnen helpen om lekker in je vel te zitten.

De training is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Val je net buiten deze leeftijdscategorie, maar lijkt het je wel leuk om mee te doen? Neem even contact op, dan denken we graag mee! De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van een uur, waarbij de groep deelnemers bestaat uit maximaal 8 jongeren. De training wordt gegeven door twee ervaren orthopedagogen, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding. 

Vanwege onze aanmeldstop wordt deze training enkel intern aangeboden aan de jongeren die al bij ons op de wachtlijst staan of behandeling volgen. Houd onze website en socials goed in de gaten want medio april start er weer een nieuwe mindfulness cursus. Hier kunt u zich vanaf februari 2022 weer voor aanmelden. 

Zie onderaan onze pagina voor het actuele rooster van deze training.  

Mindfulness

Actueel rooster

Jongeren van 12-16 jaar

Edisonstraat 14, reeuwijk

Vanwege onze aanmeldstop is het niet mogelijk om nog aan te melden voor deze training. De training zal in maart 2022 opnieuw van start gaan. 

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing