Onze huidige wachttijd bedraagt momenteel 4 maanden. 

Direct aanmelden!

bijeenkomst voor ouders

delen is helen

Een bijeenkomst voor ouders op woensdagavond 17 mei om 19:00 in Bodegraven (Botter 17). De eenmalige bijeenkomst is bedoeld voor ouders die te maken hebben gehad met seksueel geweld bij hun zoon of dochter. Denk aan aanranding, verkrachting of andere seksuele handelingen tegen zijn of haar wil in. De groep wordt begeleid door twee professionals met expertise rondom trauma. Echter zijn zij niet veel aan het woord tijdens de bijeenkomst, de bedoeling is juist ouders een stem te geven. Delen wat jouw ouderlijke ervaring is, hoe jij omgaat met de emoties die bij seksueel geweld komen kijken. Ook is het mogelijk voor ouders - die het prettig vinden - om contactgegevens met elkaar uit te wisselen. Op deze manier kun je contact onderhouden met elkaar, immers: delen is helen. 

Na deze bijeenkomst
In principe is het een eenmalige avond. Op deze avond wordt wel ook geinventariseerd of er nog behoefte is aan meer uitleg of nog een bijeenkomst. Bij veel vraag kan er nog een vervolgavond georganiseerd worden.

Kosten
Is je kind bij ons in behandeling? Dan kun je de ouderbijeenkomst kosteloos volgen. Stuur een mailtje naar babet@een-stap-voor.nl of danielle@een-stap-voor.nl om je aan te melden voor de groep. Ook met een verwijzing van de huisarts (op naam van uw kind) kan de groep vergoed worden, als u in de regio Midden-Holland woont. 

Komt u op eigen initiatief, zonder verwijzing? De kosten bedragen dan eenmalig 35,-. 

 wij doen mee!

Op hand

delen is helen bijeenkomst - 17 mei  2023

Woensdagavond 17 mei - 19:30-21:00 - Botter 17, Bodegraven

 

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing