Vanaf 1 februari 2022 nemen wij weer nieuwe aanmeldingen aan, welkom.

Direct aanmelden!

Thema Avond

Autisme

Een Stap Voor organiseert twee bijeenkomsten voor ouders waarin het thema ‘autisme’ centraal staat. Het doel van deze twee bijeenkomsten is om kennis op te doen over autisme én ervaringen met elkaar te delen. Door allereerst kennis op te doen over autisme begrijp je als ouder vaak beter waar bepaald gedrag vandaan komt, waardoor je nauwer kunt aansluiten op de behoefte van je kind. Tenslotte kunnen ouders probleemsituaties inbrengen waarop de professional óók mee zal denken en aansluit met adviezen en tips. Ouders met kinderen van een vermoeden van autisme of kenmerken van autisme (maar niet de diagnose) zijn uiteraard ook van harte welkom.

Tijdens de eerste bijeenkomst zal voornamelijk de uitleg centraal staan over autisme. De tweede bijeenkomst zal meer ruimte geven aan verdieping en uitwisselen van ervaringen.

Wie?

Ouder(s) of nauwbetrokkenen bij het kind met autisme in de basisschool leeftijd.

Waar?

Bodegraven, Botter 17.

Wat?

Twee bijeenkomsten waarin het thema autisme centraal staat.

Waarom?

Omdat je meer kennis op wilt doen over autisme, tips wilt ontvangen en ervaringen wilt uitwisselen.

Wanneer?

Woensdag 29 september 2021
Woensdag 13 oktober 2021

Kosten? 

Beide ouders zijn welkom. Een andere mogelijkheid is om in plaats van twee ouders om een opa, oma of oppas mee te nemen die (nauw) betrokken is bij het kind.  In principe valt de ouderbijeenkomsten binnen het traject. Ouders kunnen zich ook zonder traject aanmelden (particulier), de kosten bedragen 35,-. 

aanmelden 

Autisme bijeenkomst ouders

Actueel rooster

ouders

Botter 17, Bodegraven

Woensdag 29 september 2021
Woensdag 13 oktober 2021

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing