Let op: de wachttijd is helaas opgelopen tot augustus/september

Direct aanmelden!

powertraining

aankomende
brugklassers

In week zes van de zomervakantie start de driedaagse POWERTRAINING in Bodegraven. De training is opgezet voor aankomende brugklassers die een positieve en sterke start willen maken op hun nieuwe school. Het vergroten van de weerbaarheid is een onderdeel van de training. Er wordt daarom aandacht besteed aan het versterken van sociale vaardigheden zoals vrienden maken, zelfverzekerde lichaamshouding, groepsdruk weerstaan, nee zeggen, populariteit en sociale media. Ook het plannen & organiseren komt aan bod, zoals het plannen voor een toets, hulp vragen aan de docent en het hanteren van een agenda. Tenslotte besteden we aandacht aan het zelfvertrouwen. We staan stil bij faalangst, omgaan met spanning door te boksen, denken-voelen-gedrag, helpende gedachten en het leren kennen van je kwaliteiten. 

WANNEER

In week zes van de zomervakantie gaat de powertraining van start. De training omvat drie ochtenden. Zie het actuele rooster onderaan de pagina in het groene vlak. 

kosten

Met een verwijzing van uw huis- of jeugdarts kan de training vergoed worden. Overleg met uw huis- of jeugdarts of uw kind hiervoor in aanmerking komt. Ook is een beschikking via het Sociaal Team mogelijk. Wanneer u op eigen initiatief (zonder verwijzing) uw kind wilt aanmelden zijn de kosten eenmalig  325,-. Dit is inclusief het intakegesprek alvorens de training van start gaat.  

WAAR

De training vindt plaats in Bodegraven op de Botter 17. We hebben een spiksplinter nieuwe mooie (speel)zaal waarin de training plaats zal vinden. 

meld aan - klik hier - via ons algemene aanmeldformulier  

Powertraining

praktische informatie

In week zes start de brugklastraining van 09:00-12:00 in bodegraven (Botter 17)

  • Dinsdag 20 augustus 2024
  • Woensdag 21 augustus 2024
  • Donderdag 22 augustus 2024

Er vindt nog een follow up moment plaats op een nader te bepalen moment.  

KOSTEN

met een verwijzing van uw huis- of jeugdarts: € 0,-
op eigen initiatief:  325,-

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing