Onze huidige wachttijd staat op 12-16 weken.

Direct aanmelden!

power training

aankomende
brugklassers

In week vijf en zes van de zomervakantie is het weer zo ver. De driedaagse POWERTRAINING gaat van start. De training is opgezet voor aankomende brugklassers waarin het vergroten van de weerbaarheid centraal staat.  Er wordt aandacht besteed aan sociale vaardigheden; vrienden maken, stevige houding, groepsdruk weerstaan, nee zeggen, populariteit en sociale media. Maar ook aan het plannen & organiseren, zoals het plannen voor een toets, hulp vragen aan de docent en de omgang met je agenda. Tenslotte besteden we aandacht aan het zelfvertrouwen. We staan stil bij faalangst, omgaan met spanning, denken-voelen-gedrag, helpende gedachten en de kwaliteiten van je kind. Kortom, tijdens de training komt aan bod wat kinderen nodig hebben om een sterke start te maken op het voorgezet onderwijs.

WANNEER

In week vijf en zes van de zomervakantie gaat er een powertraining van start. De training omvat drie ochtenden. Zie het actuele rooster onderaan de pagina in het groene vlak. Er vindt nog een follow up moment plaats in de herfstvakantie. 

kosten

Met een verwijzing van uw huis- of jeugdarts kan de training vergoed worden. Overleg met uw huis- of jeugdarts of uw kind hiervoor in aanmerking komt. Ook is een beschikking via het Sociaal Team mogelijk. Wanneer u op eigen initiatief (zonder verwijzing) uw kind wilt aanmelden zijn de kosten eenmalig  245,-. Dit is inclusief het intakegesprek alvorens de training van start gaat.  

WAAR

De training vindt plaats in Bodegraven op de Botter 17. We hebben een spiksplinter nieuwe mooie (speel)zaal waarin de training plaats zal vinden. 

meld aan - klik hier - via ons algemene aanmeldformulier  

Een Stap Voor

praktische informatie

Wanneer& waar

De training in week vijf vindt plaats in bodegraven, van 09:00-12:00

  • Maandag 8 augustus 2022
  • Dinsdag 9 augustus 2022
  • Donderdag 11 augustus 2022

DE TRAINING IN WEEK zes VINDT PLAATS IN Bodegraven, VAN 09:00-12:00

  • Maandag 15 augustus
  • Dinsdag 16 augustus
  • Donderdag 18 augustus

Er vindt nog een follow up moment plaats in de herfstvakantie. 

KOSTEN

met een verwijzing van uw huis- of jeugdarts: € 0,-
op eigen initiatief:  245,-

Meld je hier aan voor deze training

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing