Wij bieden nu ook EMDR-therapie aan voor moeders!

Direct aanmelden!

AANBOD

VOOR
WIE?

Een Stap Voor is een laagdrempelige praktijk voor kinderen en jeugdigen, vanaf 4 tot 18 jaar. Sinds april 2020 bieden wij ook hulp aan 'new moms'. 

Wij bieden voor kind, jeugd & ouder psychologische en pedagogische hulp op maat. Zowel offline alsmede online. Het is ons streven de ouder of verzorger nauw te betrekken bij onze hulp.Herkenbaar?

Boos gedrag
Druk gedrag
Piekeren
Negatief zelfbeeld
Somber en teruggetrokken gedrag
Angst om te praten (selectief mutisme)
Concentratieproblemen
Tics
Dwangmatig gedrag
Autisme
ADHD
TOS – taalstoornis
Trauma: ingrijpende gebeurtenissen
Sociale moeilijkheden
Angsten en specifieke fobieën
Weinig zelfvertrouwen
Rouwverwerking

EEN STAP VOOR

AANBOD

Wij bieden meerdere soorten hulpvormen aan. Wij bieden hulp met een kortdurend karakter, dit betekent dat ouders én hun kinderen vaak binnen drie tot zes maanden weer zonder onze hulp verder kunnen.

Wij zijn gecontracteerd met regio Midden-Holland. Dat betekent dat de psychologische of pedagogische hulp voor Kind & Jeugd vergoed wordt middels een verwijzing of beschikking. Onder Midden-Holland valt: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. Ook ouders en kinderen van buiten de regio zijn van harte welkom middels een particulier traject. 

ONze ZUSJEs

ONDERWIJSPRAKTIJK
'EEN STAP WIJZER'

‘Onderwijspraktijk Een Stap Wijzer’ zit in Bodegraven gevestigd. Zij bieden o.a. dyslexie onderzoek, remedial teaching en huiswerk coaching voor jongeren.

Bezoek de website

psychologiepraktijk 'een stap verder'

Psychologiepraktijk 'Een stap verder' zit in Bodegraven gevestigd. Zij bieden o.a. behandeling en coaching voor uiteenlopende problematiek bij (jong-)volwasssenen. De website van Een Stap Verder is nog in opbouw. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Een Stap Voor. 

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing