Onze huidige wachttijd staat op 12-16 weken.

Direct aanmelden!
Groepstraining

Traject

GROEPSTRAINING

TRAJECT

GROEPSbehandeling

In sommige situaties is een groepstraining passend. Denk bijvoorbeeld aan sociale vaardigheden versterken. Een kind kan vele malen beter oefenen in een groepje met leeftijdsgenoten dan met een therapeut één op één. Vaak kan een groepje ook steun bieden, er zitten immers meerdere kinderen in een groep met dezelfde problemen. Hierdoor krijg je het gevoel dat je niet alleen bent.

Als een training passend lijkt wordt dit met u besproken. Wij bieden verschillende soorten trainingen en workshops aan. Denk aan de sociale vaardigheidstraining ‘Rots en Water plus’, de faalangsttraining ‘Bibbers de baas’ en ‘Boosheid Een Stap Voor’. Ook starten wij regelmatig met verschillende soorten workshops waaronder ‘Yes, vol zelfvertrouwen’. Onder het kopje ‘agenda’ kunt u ons actuele training en workshop aanbod vinden. Hier vindt u ook gedetailleerde informatie over de inhoud van de training. Klik hier voor de directe link naar onze agenda.

Wij bieden de trainingen en workshops aan in onze praktijk maar verzorgen deze ook op maat bij u op school of in uw organisatie. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

zie agenda

Groepstraining

Ervaring

Onze Fem is een vrolijk meisje van negen dat soms onhandig kan zijn in het samenspelen met vriendinnetjes. Het ene moment is ze bazig, waardoor ze iemand flink kan afschrikken. Het andere moment zien we dat ze volledig over haar heen laat lopen. Wij zagen dat als ouders graag meer in balans en hebben haar opgegeven voor de training Rots en Water Plus. Heel fijn dat we als ouders na elke training op de hoogte werden gehouden wat er is gedaan in de training. Hierdoor 'leeft' het ook meer in ons huis en geven we haar soms nog tips. We zien dat ze meer in balans is in het sociale verkeer op school, zelfs de juf merkte dit ons tijdens het laatste tien minuten gesprek. Heel fijn.

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing