Per 1 februari 2024 kunt u zich weer aanmelden in onze praktijk!

Direct aanmelden!
Groepstraining

Traject

GROEPSBehandElinG

TRAJECT

GROEPSbehandeling

In sommige situaties is een groepsbehandeling passend. Denk bijvoorbeeld aan het versterken van sociale vaardigheden. Een kind kan vele malen beter oefenen in een groepje met leeftijdsgenoten dan met een therapeut één op één. Vaak kan een groepje ook steun bieden, er zitten immers meerdere kinderen in een groep met dezelfde problemen. Hierdoor krijg je het gevoel dat je niet alleen bent.

Als een groepsbehandeling passend lijkt wordt dit met u besproken. Wij bieden verschillende soorten groepsbehandelingen aan. Voor ouders bijvoorbeeld 'pareltjes in de dop'. Dit is een online reeks voor ouders met temperamentvolle en (prikkel)gevoelige kinderen. Ook bieden we de 'moedige kinderen club' waarin wij kinderen leren om hun angsten aan te gaan. Ook bieden we de behandeling 'reguleren kun je leren', voor kinderen en ouders die meer grip willen krijgen op hun emoties. Onder het kopje ‘agenda’ kunt u ons actuele training en workshop aanbod vinden. Hier vindt u ook gedetailleerde informatie over de inhoud van de training. Klik hier voor de directe link naar onze agenda.

Wij bieden groepsbehandelingen aan in onze praktijk maar verzorgen deze ook op maat bij u op school of in uw organisatie. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

zie agenda

Bal

Ervaring

Fantastisch, voor zowel ouders als kind. Hele goede klik met de professional en we zijn erg goed geholpen. Onze dochter enorm zien veranderen, we gaan met vertrouwen de toekomst in en indien nodig jullie om op terug te vallen.

* recensie vanuit de evaluatie vragenlijst

Doe-het-zelf-knop Upload verwijzing